Røykvarslerens dag

1. desember er røykvarslerens dag!

Husk å teste røykvarslerne dine.

Ved brann i hjemmet handler det om minutter og sekunder for å redde liv. Røykvarslere er hjemmets viktigste livredder og bør testes jevnlig. De fleste røykvarslere har mulighet til å aktivere en testsyklus; se bruksanvisningen for å finne ut hvordan dette gjøres for dine røykvarslere. Hvis røykvarslerne drives av batteri, bør dette byttes etter produsentens anvisning, dette står også i bruksanvisningen. Hvis det anbefales av produsenten med batteribytte årlig er 1. desember en fin dato å legge inn i kalenderen for å huske på dette.

Det er også viktig å huske på å rengjøre røykvarslerne. Vi anbefaler at man støvsuger på svak styrke slik at man fjerner støv og andre løse partikler som har samlet seg opp. Vær forsiktig så du ikke skader elektronikken i produktet.

Samtidig som man tar en test, bytter batteri og rengjør røykvarslere kan det være greit å se om man har tilstrekkelig med røykvarslere montert i boligen.

Huskeliste

– Røykvarslere i boliger må dekke områdene kjøkken, stue, sone utenfor soverom og tekniske rom.

– Minst én røykvarsler per etasje

– Dersom det benyttes elektriske artikler som står tilkoblet uten oppsyn, anbefales også røykvarslere på soverom. Lading om natten er ikke anbefalt, men ettersom vi vet at mange gjør dette uansett er det greit å være på den sikre siden.

Vi leverer og monterer røykvarslere i boliger

Kontakt oss, så finner vi en løsning som gjør at du kan føle deg trygg på at alle i hjemmet blir varslet så raskt som mulig ved brann.

Kampanje!

I forbindelse med røykvarslerens dag 1. desember kjører vi nå en kampanje på smarte røykvarslere fra Futurehome.

I de kalde vintermånedene bruker vi mer elektrisk utstyr, levende lys og vi fyrer i peisen. Dette fører til forhøyet risiko for brann.

Benytt denne kampanjen til å oppdatere brannvarslingen i ditt hus, og øk sikkerheten for din familie og deres eiendeler.

Den smarte brannvarsleren fra Futurehome er utstyrt med en talefunksjon som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme. Den har sensor for termisk, optisk og karbonmonoksid- varsling. Det betyr at brannvarsleren “ser” røyk og brannutvikling, den “føler” at temperaturen stiger og varsler om det. I tillegg har den en egen sensor for karbonmonoksid, en svært giftig gass du ikke kan se eller lukte, som oftest ved ulmebrann. Brannvarsleren fra Futurehome oppdager ulmebranner inntil 2 timer før tradisjonelle røykvarslere.

Kampanjen inneholder følgende:

Bestiller du i løpet av desember får du også 10% rabatt på smarthusmateriell kompatibelt med Futurehome.

* Det forutsettes at det er internett tilgjengelig på adressen for oppkobling av smarthub.
* Kostnad for ekstra brannvarsler som går på batteri: 2 500,- per. stk.
* Bytte av eksisterende branndetektor tilkoblet 230V nettspenning: 2 700,- per. stk.
* Det er medregnet inntil 40 km kjøring tur / retur fra vårt kontor i Stabburveien 7. Kilometer ut over dette faktureres etter 11,25,- per. km.

Når du har fått installert smarthub fra Futurehome er veien kort til å kunne utvide systemet med lysstyring, varmestyring, vannlekkasjesensorerer, flere brannvarslere og lignende i fremtiden. Vi kan hjelpe dere med å sette opp tilbud på større smarthuspakker på forespørsel.

For bestilling:

Vi tilbyr betalingsutsettelse og finansiering via SVEA Finans, for informasjon og søknad om betalingsutsettelse eller finansiering, klikk her.

Kampanjen varer tom. 31. desember 2021.